Ällöttävää naisvihaa

Kotiäidit ja perheiden valinnanvapaus ovat joutuneet käsittämättömän vihanpidon kohteeksi.

Suvaitsevaisto  on kaikista suvaitsemattomin.

Perussuomalaiset luottavat perheiden omaan tahtoon. Perheen sisäinen elämä on pidettävä yhteiskunnan vaikutusvallan ulkopuolella. Tästä tulee suuri kuntavaaliteema.

Olen itse ollut voimakkaasti luomassa ja puolustamassa kunnallista kotihoidontukea, Espoo-lisää,  kotikaupungissani. Espoo ei ole pudonnut taantumuksen syövereihin. Päinvastoin, kaupungin talous on hyvällä tolalla.

Niin kauan kuin Perussuomalaisten pää keikkuu ei hallituksessa ole sijaa valinnanvapautta rajoittavalle politiikalle.

Vihreiden puheenjohtajan ja eduskuntaryhmän puheenjohtajan puheenvuorot puoluekokouksessa 1950- luvun kotiäitiyhteiskunnasta ja lasten kotihoidosta ovat naisia halventavia.

Galluppöhö saa aikaan monelaista pullistelua. Vaalit ratkeavat äänestyspäivänä – ei 1000 päivää ennen vaaleja puhujapöntössä. Tästä ällöttävästä naisvihasta ei saa tulla valtavirtaa.

Olin tänään Espoonlahden markkinoilla kenttätöissä, väkeä oli paljon ja jututettavia riitti.  Se tekee  hyvää, tietää mitä edustaa. Erityisen mukavaa oli, että moni kävi sanomassa, että kotikonnut tukevat. Se on on pientä hiljaista tukea.  Kotiäiti lapsineen kävi moikkaamassa.

Pyysin kuntavaaliehdokkaaksi.

xxx

Kirjoitin tämän plokin ennen kuin luin Ville Niinistön haastattelun Iltalehden netistä.  Se oli suorastaan viihdyttävä. Ylpeys käy lankeemuksen edellä.

.