Pari sanaa Paavosta

En nyt puhu Paavo Lipposesta, Paavo Arhinmäesta vaan Paavo Väyrysestä.

Minulta on kysytty Paavosta ja hänen mielipiteistään ja puoluehankkeestaan. Voimakastahtoinen mies, joka pelasti Keskustan viime presidentinvaaleissa. Kukaan muu ei ehdokkaaksi halunnut.Paavo halusi ja palautti Keskustan itseluottamuksen.

Ministeri Paavo kannatti Suomen EU- jäsenyyden kirjaamista Suomen perustuslakiin. Siellä se  käypäläinen nyt seisoo. Mitäs sitä muistelemaan.

Paavon puolueen jäseneksi pääsevät vain parlamentaarikot. Geert Wildersin puolueeseen pääsee jäseneksi vain hän itse. Muut ovat juhlakanssaa.

Paavo ei olisi Paavo, jos hän ei jatkaisi keskustalaisena kuntavaltuutettuna Keminmaalla. Ei siihen kukaan puutu.

Paavo on ollut monta kertaa oikeassa. Kuten siinä, että puolueen puheenjohtajuudesta ei pidä luopua liian varhain.  Olen samaa mieltä. Kokemuksesta tiedän, että yksin kukaan ei ole mitään. Se on matkaevääni Paavolle ja puoluehankkeelle. Siinä menee hyvältäkin mieheltä parikymmentä vuotta. Onnea ja kohtuullista menestystä.