Fasismin ulvojat

Fasisti on oiva lyömäsana. Se kelpaa moneen tarkoitukseen. Kun Suomessa ruoskaparlamentarismin aikaan kansanedustaja kannatti länsimaisia arvoja, arvosteli Neuvostoliittoa ja Urho Kekkosta, häneen iskettiin fasistin leima. Aiheetta leimatuksi tulivat mm. Georg C. Ehrnrooth, J. Juhani Kortesalmi  ja Veikko Vennamo.

Sama harrastus on virkoamassa henkiin, Puolustusministeri Jussi Niinistöä yritetään pistää kepin nokkaan. Perusteetta. Tunnen Jussin pitkältä ajalta, hän ei ole fasisti.

Perussuomalaiset oli vaaleissa Suomen toiseksi suurin puolue.  Ääniä saimme yli 500.000. Tuo vaalitulos ottaa koville, saati asema hallituspuolueena.

Seuraava hillotolppa on keväällä 2019. Siihen saakka tätä ulvontaa riittänee. Kansan äänestämällä  esiintuoma vaalitahto ei ole fasismia. Se on demokratiaa. Perussuomalaiset on demokraattinen puolue, jossa jokaisella jäsenmaksunsa maksaneella jäsenellä on äänioikeus puoluekokouksessa. Se on jäsendemokratiaa parhaimmillaan.