Täydellinen menestys

Perussuomalaisten ministeriryhmä kiersi Lappia koko viikonlopun. Kävimme Sallassa, Kemijärvellä, Rovaniemellä, Torniossa ja Kemissä. Neljän ministerin tilaisuudet ovat ainutlaatuisia. Väkeä oli joka paikassa runsaasti. Tosin Iltalehden mukaan 50 henkeä keskellä sunnuntaipäivää on Kemissä on vähän…Iltasanomat kertoi perjantaina Sallassa, että sali on täynnä ja väkeä runsaasti…Myönteinen palaute tuli erityisesti siitä, että teette kenttätyötä, vaikka vaaleja ei ole koko vuonna.

Perussuomalaiset eivät ole pehmeän leivän syöjien puolue. Kun on nollasta aloitettu, tietää mitä on vastatuuli. Se ei meitä kaada vaan juuremme menevät entistä syvemmälle.

Oppositio on hermostunut, vaikka se pärjää gallupeissa. SDP: n kutistuneessa eduskuntaryhmässä on 12 entistä ministeriä, kaksi entistä puheenjohtajaa ja yksi entinen puhemies. Kolme ja puoli vuotta on pitkä aika kerätä voimia. Turhautuneisuus huutaa taivaaseen saakka.

Lapin kierros oli täydellinen menestys. Raaka työ on tarpeen. Ne , jotka eivät kestä leikkiä, putoavat. Ydin kestää. Tämä puolue on parhaimmillaan kansan keskuudessa – ei kabineteissa.

Olen luonteeltani kenttämies. Tiedän mitä on raaka järjestötyö, se oppi kantaa ja auttaa kestämään. Pidän ihmisistä. Se näkyy ja tuntuu myös omassa sydämessä.