Perussuomalaiset voittavat kuntavaalit

Osallistuin  tänään puoluetoimistolla Perussuomalaisten piirien johtohenkilöiden toimintapäivään. Piirien puheenjohtajien sitoutumisesta ei jäänyt epäselvää.

Olin todella tyytyväinen ja rohkaistunut päivän antiin. Minulle tuli selväksi, että me voitamme kuntavaalit, kun teemme niin kuin yhdessä sovimme. Lisäpotkun haemme vielä  Puolueneuvoston kokouksesta Lahdesta, jossa kenttä kokoontuu.

Antautuminen ei ole vaihtoehto. Perussuomalaiset ovat voittaneet kymmenet viime vaalit. Nyt on hiukan  vastatuulta. Kaikki on kuitenkin omissa käsissä ja kiinni omasta osaamisesta. Annoin oman varauksettoman tukeni piirien johdolle. On suuri kunnia olla Perussuomalaisten puheenjohtaja. Olemme nousseet neljän miehen saunareissusta Suomen toiseksi suurimmaksi puolueeksi. Käytetään sitä luottamusta ja valtaa.

Ministeriryhmä käy ennen seuraavia eduskuntavaaleja kaikissa vaalipiireissä. Kaikki neljä ministeriä ovat Lapin kiertueella ensi viikonloppuna. Uskon, että saamme reissusta hyvät eväät eteenpäin ja myös uusia kuntavaaliehdokkaita.

Perussuomalaiset eivät hyväksy suomalaisten työehtojen ja palkkojen polkemista.  Maamme ongelma on työttömyys, investointien ja kasvun puute. Ne pitää saada kuntoon. Se ei onnistu palkkakyykytyksellä.

Lähden huomenna Brysseliin Ulkoasianneuvoston kokoukseen. Tulee mielenkiintoinen pari päivää. Puolasta on tullut roppakaupalla kannustavia viestejä. Elämme todella kansainvälisessä maailmassa.