Herrat haukkuu – kansa kiittää

Palautetta tulee ovista ja ikkunoista. Se on hyvä. Viesti on mennyt perille. Kun tulee sekä kiitosta että haukkuja, on jokainen ymmärtänyt, oikein tai väärin.

Herrat haukkuu, kansa kiittää. Perussuomalaisten vaalimenestys ja hallitusasema on kertakaikkiaan monelle vanhan puolueen edustajalle tai myötäjuoksijalle liikaa. Koittakaa kestää vaalitulosta ja sen seurauksia demokratiassa.

Olin Euroopan Parlamentin jäsen vajaat kaksi vuotta. Strasbourgissa olo oli kuin isolla Ruotsin laivalla. Sinne lastattiin väki armottomalla rekkarallilla. Väkeä oli kuin Corneliuksen talossa. Kova oli touhu ja tohina. Tehottomuus ja tuhlaus huusivat taivaaseen asti.

Europarlamentaarikot Liisa Jaakonsaari ja Sirpa Pietikäinen ovat kommentoineet sanomisiani. Suloista ja suolaista. Vapaa maa, vapaa sana. Myös minulla.

Minua jaksaa aina ilahduttaa Perussuomalaisten saama arvostelu ja huomio. Tämä puolue on olemassa asiaperustein. Tähän puolueeseen voi vaikuttaa liittymällä siihen. Perussuomalaisissa päättävät perussuomalaisten jäsenet. Muut voivat osoittaa mieltä, kommentoida, kehua ja arvostella.

Saamastani palautteesta päätellen, minua ei saa perusteettomasti leimata rasistiksi, eikä Puolaan tarvita valvontakomissiota. Kyllä kansa tietää.