Hyvää Itsenäisyyspäivää

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille plokin lukijoille. Teitä on tuhansia sekä tuulessa että tuiskussa. Tämä on hieno ja arvokas päivä. Tein pitkän kävelyn koiran kanssa ja katsoin Tuntematonta Sotilasta. Tuli kiitollinen mieli.

Teen pikkuhiljaa lähtöä Linnan juhliin. Elämä on ihmeellinen. Olin ensimmäistä  kertaa Tasavallan Presidentin vastaanotolla vuonna 2002. Olin silloin ollut viisi vuotta Perussuomalaisten puheenjohtajana, enkä ollut päässyt Eduskuntaan.

Jos olisin silloin sanonut jolle kulle, että Perussuomalaiset on tänä päivänä Eduskunnan toiseksi suurin puolue ja meillä on neljä ministeriä hallituksessa ja Eduskunnan puhemiehen paikka…

Olen syvästi kiitollinen Perussuomalaiselle kenttäväelle, uskollisille ja sitkeille naisille ja miehille. Ilman teitä meillä ei olisi tätä puoluetta. Meillä on nyt vaikea paikka hallituspuolueena.  Samalla sitkeydellä pärjätään.Yhtään helpommalla ei päästä.

Suomi on hyvä isänmaa. Kaikkia tarvitaan. Jokainen elämä ja jokainen elämä on arvokas. Se on syytä muistaa sekä arkena että juhlana. Meille kaikille tapahtuu kaikki, jos on tarpeeksi aikaa.

Elämä on ihmisen parasta aikaa, sanoo maailman paras mäkihyppääjä. Tasaisella luonteella tulee tasaista jälkeä. Rosoisella tulee rosoista. Pääasia on olla oma itsensä. Itsenäisessä Suomessa.