Mäntylän työ toi tulosta

Hanna Mäntylän sitkeä työ toi tulosta.Eläkeläisten asumistuen leikkaus perutaan.Takuueläke nousee.

Hallituksen linjaus on oikea ja syntyi ministeri Mäntylän aloitteesta. Tämä on hyvä päätös.

Oppositio on syöksynyt puurokipolle.Selvyyden vuoksi; SDP: llä ei ollut osaa eikä arpaa tähän päätökseen. Sen sijaan on syytä muistaa, että SDP lupasi hallituksessa takuueläkkeen nostoa. Punaista puupenniä se ei saanut aikaiseksi.

SDP: n taloustaitojen näytöt, siis teot, viime kuukausien  ovat oman puoluetoimiston kauppaaminen ja ulkoistaminen sekä oman    lehden pystykarsinta irtisanomisineen.Puhetta tulee kuin rännistä kuraa. Tekojen jäljet pelottavat.

Perussuomalaiset on hallituksessa vaikuttamassa. Pienituloiset eläkeläiset saivat nyt oikeutta. Työtä jatketaan. Karavaani kulkee, kojootit ulvoo.