Länget kaulaan vai järki päähän

Saan aina paljon palautetta. Viime viikonloppuna ja nyt maanantaina erityisen paljon. Palaute tuli omalta kentältä ja niiltä, jotka eivät netissä näprää. Syvistä riveistä, kivijalasta, niiltä jotka ovat olleet kauan mukana.

Saarakkalan uhkaus erota ryhmästä avasi patoluukut. Tällaista käytöstä ei hyväksytä.  Perussuomalaisten syvät rivit eivät pidä omien mollaamisesta etenkään julkisuudessa.

Puolueessa ei ole uhkailua, eikä painostusta. Jos tällaista rikollista tomintaa olisi, se olisi poliisiasia. Edellytän , että tällaiselle valhevihjailulle pannaan piste.

Pohjanmaalta mies soitti ja kysyi menikö Saarakkalalta länget kaulaan vai tuliko järki päähän? En sanonut siihen mitään, kun en tiedä. Puolueveli todisti ja sillä hyvä.

Puoluehallitus kokoontuu perjantaina, kun sitä on pyydetty. Päätös joidenkin vaatimasta kokouksesta tulee sieltä ja siihen kaikki tyytyvät, sillä tämä on järjestäytynyt puolue, jossa sääntöjä ja päätöksiä noudatetaan.

Puoluekokous oli kaksi kuukautta sitten, joten kaikkien valtakirjat ovat tuoreita ja enemmistön mukaan mennään. Tämä on syytä kaikkien käsittää.

Meillä on puolueen paikallisosaston kokous ensi lauantaina Espoossa. Siellä puhutaan politiikkaa ja meillä Espoossa tehdään politikkaa ja tuetaan ja kannustetaan toisiamme. Ja noudatetaan yhdessä tehtyjä päätöksiä.

xxx

Hallitusaival on alussa. Juoksua on parannettava. Se vaatii kaikkien panosta, eikä valitusta ja uikutusta. Gallupeja tulee vielä runsaat neljäkymmentä ennen vaaleja. Ne menevät ylös ja alas. Neljä kuukautta ennen viime vaaleja kannatus oli gallupissa 13,3 ja vaaleissa neljä kuukautta myöhemmin 17,7. Kaikki on omasta politiikasta ja työstä sekä äänestäjästä kiinni.

Julkisuudessa on ilakoitu puolueen haasteilla. So what? Meillä on edelleen eduskunnan toiseksi suurin ryhmä.

Tässä päivässä parasta on Putkimies Rekasen haastattelu Iltasanomissa ja netissä. Hänen ja muiden kovaa työtä tekevien  vuoksi tätä työtä tehdään. Kannattaa muistaa keiden asialla olemme. Joka päivä.