Hauta-aho hävinnyt kaikki jutut

Sain puolentusinaa yhteydenottoa YLE: n A-Talkin johdosta. Ohjelmaan oli haastateltu ( ties kuinka monetta kertaa) Seppo Hauta-ahoa. Hän esitti jälleen perättömiksi osoittautuneet syytöksensä.

Hän väitti ohjelmassa, että ehdokasasettelumme  olisi ollut lain vastainen. Hauta-aho valitti asiasta aikanaan Aluehallintovirastoon. Olen Peruspomo kirjassa sivuilla 190-191 käynyt asian perusteellisesti läpi. Aluehallintoviraston päätös oli, että mainituilla perusteilla Hauta-ahon hakemus tulee hylätä. Hauta-aho siis hävisi ja syytös oli perätön. Kysymys oli EU- vaalien ehdokasasettelusta.

Sama mies väitti, että Perussuomalaisten Joensuun puoluekokouksessa rikottiin sääntöjä. Taas käräjöitiin. Hauta-aho hävisi käräjillä. Hovioikeuden päätös tuli tänään 30.10.2015. Hauta- ahon vaatimukset hylättiin. Hänet velvoitettiin maksamaan Perussuomalaiset r.p:n oikeudenkäyntikulut.

YLE ei kysynyt Hauta-aholta, miksi te tällaista väitätte, vaikka olette viranomaiskäsittelyssä hävinneet kaikki nostamanne jutut? Nyt uunituoreen Hovioikeuden päätöksen antamisen jälkeen olisi uusi tilaisuus.

Hauta-aho ei enää ole Perussuomalaisten jäsen. Sitä asiaa ei Hauta-aho käräjille enää vienyt…Aikamoisen mannekiinin YLE oli onnistunut löytämään.

Minulta myös kysyttiin, että onko totta, että Hauta-aho maksaa isoja oikeudenkäyntikuluja hävittyään nämä jutut? Sitä kannattaa kysyä Hauta-aholta. Itse asiassa olisi kannattanut kysyä jo haastattelussa. Ehkäpä joku kysyykin.

YLE teki vaalien alla MOT-ohjelman Perussuomalaista. Ohjelman päähenkilön ja Soinin kupla kirjan kirjoittajan omat taustat paljastuivat ohjelman jälkeen….YLE: ssä oltiin aika noloina. Lähdekritiikki oli mitä oli, olematonta. No vaaleissa tultiin kakkoseksi.

xxx

Jos Perussuomalainen valittaa kovaa kohtaloaan, se on uhriutumista. Jos Perussuomalainen esittää kritiikkiä, se on uhkailua. Aika paksua. Markku Jokisipilä oli aika hyvässä vedossa ohjelmassa. Toivottavasti tätä ei koeta kielteiseksi kannanotoksi. Kritiikin voi esittää myös asiallisesti ja ammattitaidolla.

Tätä plokia luetaan ja nyt sitä on oikein Televisiossa mainostettu. Jokainen kirjoittaja toivoo, että juttuja luetaan. En ole poikkeus. Yksinkertainen sielu.