Anarkorasismia ja Murajan mambojumbo

Anteeksi  vaikeaselkoinen otsikointi.

Tätä tarkoitan.

Anarkorasistit veivät Perussuomalaisten puoluetoimistolle lakanan.  Hengenheimolaisensa ovat turmelleet useaan otteeseen  Perussuomalaisten piiritoimistoa.

Anarkorasistiset vihateot ovat vastenmielisiä.

Ku klux klan vihaa sekä katolilaisia että juutalaisia. Olen katolilainen Israelystävä. Siis oiva kohde ku klux klaniselle anarkorasistille.  Tällaiselle toiminnalle kansan kustantama YLE  antoi palstatilaa.

Anarkorasisti = anarkisti+rasisti.

xxx

Murajan mambojumbo?

Tuomas Muraja, toimittaja, kirjoitti Perussuomalaisista Kanavaan ja Suomen Kuvalehteen asenteellisuudessaan ainutlaatuisen analyysin asiavirheineen.

Elitismin airueeksi Muraja oli valinnut viestintävälineet, jotka eivät kansan syvien rivien käsissä kaksisesti kulu. Minä toivoisin, että kovaa työtä tekevä Perussuomalainen duunari ja pienyrittäjä lukisi tämän Murajan mutinat, mambojambon.

Tällä plokilla on tuhansia lukijoita joka viikko. Miksi mainostan Murajan kirjoitusta? Siksi, että se ansaitsee tulla luetuksi. Tietääpähän rankirahvas paikkansa.  Ja ne kaikki yli puoli miljoonaa Perussuomalaista äänestänyttä.