Aaro Rytköselle ja Rolf Steffanssonille

Aaro Rytkönen ja Rolf Steffansson ovat kommentoineet kannanottojani kristittyjen ja jesidien puolustamisesta.  Ikävä kyllä en  ole yllättynyt. Haluaisin tietää, että edustavatko mainittujen herrojen kannat edustamiensa järjestöjen , Kirkon Ulkomaanavun ja Suomen Lähetysseuran, virallista kantaa?  En yllättyisi, vaikka näin olisi. Voin olla väärässäkin. Ei olisi ensimmäinen kerta,

Isisin  hallitsemilla alueilla on meneillään kristittyjen ja jesidien  kansanmurha. Sanoin tämän tosiasian ääneen EU : n ulkoministerikokouksessa Luxemburgissa lauantaina.  Edellytän toimenpiteitä. Olenko väärässä?

Tulen pitämään asiaa esillä arvostelusta huolimatta. En aio riidellä, enkä nokitella saati perääntyä. Kansa näyttää tukevan, ” kirkonmiehet ” eivät. Eikä ole ensimmäinen kerta.

Olen puhunut kristittyjen vainoista monta kertaa aikaisemminkin sekä kansallisilla että kansainvälisillä puhujalavoilla, mm. Britannian konservatiivipuolueen kokouksessa. Pidän  ihmisoikeuksia esillä, niistä ensimmäinen on oikeus elämään.

Jokainen ihminen ja jokainen elämä on arvokas (suora lainaus SMP: n puolueohjelmasta).

xxx

Sain luotettavan vinkin maailmalta,että joitakin syyrialaiskristittyjä on joutunut pakenemaan YK:n pakolaisleiriltä jihadistien hyökkäysten vuoksi. Mitä tästä pitäsi ajatella? Ottaa huomioon.