Väkivaltaa vastaan

Ministeri, kollega Alexander Stubbin koti on joutunut väkivaltaisen hyökkäysen kohteeksi.  Teko on alhainen ja pelkurimainen. Kotirauha on ehdoton, toisen kotipiiriin  ei ole mitään asiaa mennä millään verukkeella ilman lupaa.  Jokaisen ihmisen, mediaa myöten,  on tämä käsitettävä ja sen mukaan toimittava.

En hyväksy väkivaltaa. Pelolle ei pidä antaa sijaa.

Vihanlietsonta on vastenmielistä. Seuraukset arvaamattomat. Väkivalta ei synny tyhjästä.

Suomi on pohjoismainen demokratia.  Sitä pitää puolustaa joka päivä sanoin ja teoin. Ilman väkivaltaa, jokaisen ihmisarvoa kunnioittaen.

xxx

Tampereen Yliopiston professori Juha Suorannan harkintakyky on täysin pettänyt. Perussuomalaisiin suuntautunutta törkypuhetta on syytä tarkastella vähän tarkemmin. Hyvä yhteenveto löytyy Perussuomalaisten uutissivuilta, www.suomenuutiset.fi

xxx

Perussuomalaiset saivat vaaleissa yhden kansanedustajan enemmän kuin Vihreät, Vasemmistoliitto ja RKP yhteensä. Tämä tulos ottaa koville.  Takiaispuolueet suuntaavat energiansa Perussuomalaisiin. Ei siinä mitään,  katkeruus ja kateus on huonosti kätkettyä.

Vihreät on hurmaantuneet gallupeista, Vasemmistoliitto muuten vaan. Vaalitulos oli selvä ja sen mukaan mennään.  Ne eivät mieltä osoittamalla muutu.

Kirjoitin plokissani  13.7.2015, että  SDP on menettämässä oppositiossa otettaan ja Vihreät uhkaa ottaa opposition mielipidejohtajuuden.  Pahin virhe, jonka SDP voi tehdä on lähteä myötäilemään punavihreitä.

Oppositiopuolueiden kesäkokousten suurin anti oli Perussuomalaisten haukkuminen. Siihen ei paljon älyä tarvita. Politiikan syksystä tulee kuuma, kuumempi kuin vuosiin.