Pari viestiä viestinnästä

Olen tullut siihen tulokseen, että omalla nimellä ja nuunalla esitetyllä mielipiteellä on merkitystä ja uskottavuutta.

Olen jo jonkun aikaa sitten tehnyt päätöksen, että deletoin ilman  nimeä ja yhteystietoja tulleen postin lukematta niitä. Samalla tavalla suhtaudun nimettömiin lähteisiin. Arvostus tulee, kun sen takana seisoo kokonaisena ja omana itsenään ilman viikunanlehtiä.

Demokratiassa ei tarvitse, eikä pidä pelätä. Haluan säilyttää sellaisen Suomen, jossa on sananvapaus ja jossa joutuu itse vastaamaan sanoistaan.

Tiedän, että  nimettömiä viestejä tulee myös jatkossa. Maailmaa ja mediaa ei voi muuttaa, mutta itseään voi. Se taas voi muuttaa jonkun muun käytöstä.

xxx

Persu mokasi taas. Persu sitä ja persu tätä. Nyt puhutaan persuista ja persu vastaa. Persu vei ilmatilan …ja hapen.  Paheksutaan persuja ja puolustetaan persuja.

Persu, persu, persu. Mikä siinä kiinnostaa? Se myy. Miksi? Kannattaisi tutkia. Turun tutkijoille töitä.

SDP on harmissaan. Huolellisesti valmisteltu eduskuntaryhmän kesäkokous ulostuloineen jäi katveeseen, men hietaan. Suurin uutinen tuli Eero  Heinäluoman kesäparrasta ja toisen puolen julkisuudesta vei entinen demari , nykyinen persu.

Perjantai-ilta meni Ylellä persuiluksi. Putkonen ja Huhtasaari  ovat mielenkiintoisempia kuin Arhinmäki ja V. Niinistö. Miksi?

xxx

Sari Essayah sai hyvän lähdön kristillisten puheenjohtajaksi. Vaihtoviesti meni perille, eikä puolue tupeksinut turhaan puheenjohtajavaalissa. Oppositioon tuli arvojohtaja kilpailemaan mielipidejohtajuudesta.

Tunnen Essayahin hyvin vuosien takaa. Odotan mielenkiinnolla hänen oppositiopolitiikkaansa. Arvoasioissa etenkin. Viesti on selvä ja viestinnästä otetaan edelliskaudesta opiksi. Essayah ei ole punavihreille helppo maali toisin kuin edeltäjänsä, jonka selkärankaa seistä arvojensa takana sinänsä arvostan .