Kyllä kansa tietää!

Poliitikot ja media on ylihurmaantunut epäsosiaaliseen mediaan. Kupla kuin kupla. Punavihreä tai mustasininen. Elämä ei ole siellä.

Ministeriryhmämme vieraili Ruokolahdella ja Imatralla. Tavoitimme  henkilökohtaisesti satoja ihmisiä. Minulta kysyi Kreikasta yksi mies ja Immosesta ei kukaan. Ihmisiä kiinnosti arkiset asiat ja toimeentulo.

Meidän Perussuomalaisten on mentävä  kansan keskuuteen samalla tavalla kuin olemme aina tehneet . Sieltä se voima kumpuaa. Kohdata ihmiset silmän tasolta.  Niin olen aina oman kannatukseni hankkinut.

Kansan kanssa pärjää, kun puhuu totta.

Perussuomalaisten voima on suorassa kommunikaatiossa kansalaisten kanssa. Me  menemme kansan keskuuteen myös vaalien välillä.

Poliitikkoihin kohdistuva uhkailu on juurittava kerralla ja kunnolla. Vaaliuurnat on tapa ja paikka, jolla nämä asiat hoidetaan ja vaalitulosta kunnioitetaan. Me emme pelkää, emmekä ole peloteltavissa. Suomalainen demokratia kestää.

Ihmettelen Antti Rinteen, Ville Niinistön ja Paavo Arhinmäen hiljaisuutta Tappakaa Alexander Stubb-sivustoasiassa. Vai olenko kuunnellut huonosti.? Tuomitkaa väkivaltaan yllyttäminen – niin, että tuntuu.

Kiitos vielä plokin kautta kaikille onnistuneeseen kokoukseemme vaikuttaneille ja kiitos Imatran Yrittäjien Harva meistä on rautaa -esityksestä. Olen otettu.