Raivoa vaalituloksesta

Rkp ja Vihreät ovat puoluekokouksessaan arvostelleet – kuinkas muuten- Perussuomalaisia. Siihen heillä on oikeus.  Oppositiotuska huutaa taivaaseen asti.

RKP olisi hyväksynyt Perussuomalaisten ja Keskustan keskenään läpikäymät EU-, Maahanmuutto- ja Ulko- ja turvallisuuspolitiikka- linjaukset. Samoin oli kielikokeilun laita, Eduskunnan hyväksymän ponnen suhteen. Kun tämäkään ei riittänyt vaan hallitusovi pysyi kiinni, alkoi vaikerrus.

Vihreät pullistelevat kuin sammakko härän edessä. He voittivat vaalit, mutta ajoivat itsensä yhteistyökyvyttömänä nurkkaan. Ei viidellätoista kansanedustajalla ole kausikorttia hallitukseen.

On liikuttavaa, kuinka huolissaan RKP ja vihreät ovat Perussuomalaisista. Tähän mennessä moista lämminsydämisyyttä ei ole ilmennyt. Hyvä, että nyt on.

Hallituksesta ja sen politiikasta saa olla mitä mieltä hyvänsä. Tosiasia on, että hallituksessa on kolme Suomen suurinta puoluetta kansan vaalitahdon mukaisesti.

xxx

Poliittinen vasemmisto antaa työntekijöilleen potkuja ja SDP möi jopa puoluetoimistonsa. Tiedän kokemuksesta(SMP-konkurssi), että kun ensin myydään metsät, sitten pellot ja lopulta mökki, niin alamäki on varma.

Vasemmistoliitossa ei velkaelvytetä, eikä siirrytä kuuden tunnin työpäivään.

SDP: n tila on surullinen. VVO osti puoluetalon ja puoluelehti supistui viikkolipareeksi.

Vasemmisto on tällä menolla umpikujassa. Tiedän, etteivät he minun neuvojani kaipaa. Vaarana on, että horoskooppipuolue Vihreät tulevat samalle kaukalolle. Punavihreän yhteistyön suuri häviäjä olisi SDP.