On se kauheata

Perussuomalaiset pitävät linjansa. Autoveroa lasketaan 200 miljoonalla eurolla, bensan hintaa ei koroteta ja takuueläkettä korotetaan.

Perussuomalaiset pitivät turvapaikanhakijoita koskevassa niin sanotuissa sisäisissä siirroissa oman linjansa. Olimme vastaan sekä hallituksessa että Eduskunnassa. Valitettavasti enemmistö päätti toisin. Tämä on vakava virhe. EU: lla ei ole toimivaltaa turvapaikka-asioissa. Eikä pidä olla.

Perussuomalaisilla on nyt neljä vuotta aikaa lyödä leimaansa hallituspolitiikkaan. Tätä valtaa käytetään. Karavaani kulkee, kojootit ulvoo.

Olemme Suomen toiseksi suurin puolue ja seuraavat eduskuntavaalit ovat vuonna 2019. Vaalitaistelua ei käydä nyt, eikä enää. Nyt tehdään päätöksiä.

On se kauheata, että Perussuomalaiset vaikuttavat. Saan kilokaupalla myönteistä palautetta, haukkujakin tulee. Niiltä, jotka haukkuvat aina. Sekin on tärkeätä. Isä Vennamo sanoi, että kun molempia tulee, on viesti mennyt perille.

Punavihreä puudelijournalismi  paheksuu ja polkee jalkaa. Levikit putoavat. Missä vika? Analyysit ovat kepeitä kuin poutapilvet. On syytä muistuttaa, että vaalien alla parasta asiantuntemusta osoitti peliyhtiö Accustore.  Sinne kannattaisi mm. Eduskuntatutkimuksen Erkka Railon tehdä opintomatka.

Politiikka on muuttunut. Vanhat totuudet eivät päde.

Tosikkojen elämä on raskasta ja tylsää. Relatkaa vähän. Elämä on ihanaa, kun on oma itsensä ja uskaltaa olla omaa mieltä. Ihmisellä on oikeus olla patakonservatiivi tai sitten ei.

Perussuomalaiset. On se kauheata…siis kaunista.