Pöhköjä asiantuntijoita

Perussuomalaisten jatkojytky oli demokratian uroteko. Se ottaa pysähtyneistössä koville. Asiantuntijan titteli irtoaa alta lipan, jos puhuu läpiä päähänsä. Erkka Railo ja Jussi Lähde putoavat kirkkaasti luista ennustavalle shamaanille.

Pöhköjä ” asiantuntijoita ” .

Kaikki puolueet olivat tunkemassa hallitukseen. Nyt ulosjääneet parkuvat kitalaki napaan asti auki. Happamia sanoi kettu…seuraaviin vaaleihin on runsaat 1440 päivää. Nyt ei kannata höyrytä.

Perussuomalaisten käden jälki näkyy Suomessa. Entistä enemmän. Me emme katoa mihinkään, vastahan tässä on alkuun päästy. Perussuomalaiset on kansanpuolue. Tämä ei ole yhden tai kahden asian puolue. Meitä aliarvioidaan, siinä käy kuin Goljatille.

xxx

Konservatiivit voittivat Britannian vaalit. Erinomainen uutinen. Meillä on yhteinen EU-parlamenttiryhmä, joka on kolmanneksi suurin. Tätä kautta tieto kulkee ja asioista saa selvää.

Ystäväni Nigel Farage menetti pelin ja erosi, kun Parlamentin ovet Westminsterissä eivät auenneet. Sääli. Syy on siinä, että puolue ei kyennyt uudistumaan ja junnasi vain kahdella teemalla. Se ei elätä.

Perussuomalaiset eivät tee samoja virheitä.

Kansanpuolue pärjää.  Antaa pöhköjen asiantuntijoiden nolata itsensä. Perussuomalaiset yllättävät myös hallituksessa.