Kuka ja mikä kiinnostaa?

Perussuomalaiset on Suomen kiinnostavin puolue sekä kotimaassa että ulkomailla. Kun hallituksen ensimmäiset linjaukset julkistettiin huomio oli Perussuomalaisissa. Kiitos joka rivistä, kalliiksi olisi tullut, jos olisi joutunut rahalla ostamaan.

Linjaukset ovat julkisia. Jokainen voi arvioida ne itse. Ei niitä tarvitse selittää. Perussuomalaisten kädenjälki näkyy selvästi.

Tuleva oppositio on niin ikään kommentoinut lähinnä vain Perussuomalaisia. Katkeransuloista sappea. Se on demokratiaa, isänmaata voi palvella myös oppositiosta käsin.

Kansainväliselle medialle annan haastatteluja vasta hallitusneuvottelujen päätyttyä.  Saatanpa kirjoittaakin muutamaan kansainväliseen lehteen. Pari luentokeikkaakin on luvassa.

Mennään kaikessa rauhassa. Juna puksuttaa, vaunut kolisee.

Perussuomalaiset on kansanpuolue, saimme vaaleissa 524 054 ääntä. Emme ole kahden asian lahkolaisia.  Äänestäjiä ei pidä aliarvioida. Minua äänestivät hyvin monenlaiset ihmiset eri syistä. On oltava politiikan monikärkiohjus. Uudistua ja kehittyä  pitää, muuten kasvu loppuu.

Puhun kokemuksesta.

Yksin kukaan ei ole mitään. Avain on saada monet mukaan. Siitä syntyy kansanliike, joka määrää itse suuntansa ja tekee omat virheensä. Niistä otetaan opiksi. Siksi SMP: n konkurssi, niin karvas kun se olikin niellä, mahdollisti Perussuomalaisten syntymisen ja nousun. Politiikka ei ole poikkeus.

Ne on toiset ihmiset, jotka ruumiita tekee kuin niitä pesee. Sama pätee politiikkaan. Yhdet tekevät politiikkaa ja toiset kommentoivat sitä. Tämä jännite on tärkeä.

Perussuomalaisten oma viestintä onnistui vaaleissa erinomaisesti.  Pienellä rahalla, isolla idealla. Mainokset ilman mainostoimistoa ja kenttätyö oli voittava kampanja.

Hallituspolitiikkaa ei tehdä vanhoilla eväillä vaan uusilla ideoilla. Seuraava hillotolppa on neljän vuoden päässä. Sitä ennen tapahtuu  monenlaista.  Aion olla mukana.  Ja yllyttää muita völjyyn.

Perussuomalaiset ovat kasvava kansanliike. Jäsenmäärä kasvaa. Kuntavaaleissa 2017 jytkytetään. Sitä ennen tehdään Perussuomalaista politiikkaa, juuri sellaista kuin itse päätämme ja oikeaksi koemme.