Twiittitrollit ja toimittajat tärkeilevät

Katson Alexander Stubbin haastattelua Huomenta Suomessa. Tuttua juttua.

Huomioni kiinnittyi twiittehin , joissa sekä twiittitrollit, jokapaikan narsistit  että toimittajat tekevät itseään tärkeäksi.

Olen ohittanut politiikassa sen vaiheen, että katson itseäni nauhalta, enkä muutenkaan treenaa peilin edessä.

Politiikassa voi pärjätä monella tavalla. Parhaiten ja pisimpään pärjää omana itsenään.

Olen ollut puheenjohtaja pian 18 vuotta. Siihen ei lyhytjännitteinen pysty. Pitkä aika ei ole itseisarvo,  tulokset ja moraali ratkaisevat. Sanon suoraan, mitä ajattelen. Olen konservatiivi, en feministi. Eihän sellaisen jäärän pitäisi enää  nykyaikana pärjätä.

Peukutuspolitiikka ei riitä.

YLE voisi tehdä itselleen palveluksen. Dumpata twiitit illan väittelystä. Kannattaisi keskittyä siihen, mitä puheenjohtajat sanovat ja minkä jättävät sanomatta. Se jää huomaamatta ja havaitsematta, kun keskittyy omaan palikkaansa.