Vaasa – loppukirillä kolmas paikka

Kirjoitan tätä junassa matkalla Seinäjoelta Helsinkiin. Kiersin tänään Vaasassa , Seinäjoella ja Alajärvellä. Kuulijoita arvelin olleen yhteensä noin 850 ja Järviradion välityksellä vielä paljon lisää.

Meillä on täydet mahdollisuudet säilyttää Vaasan vaalipiiristä kolme paikkaa. Kisa on niin tiukka,  että sovin vielä viimeisen viikon tiistaille kolme puhetilaisuutta Kokkolaan, Kaustiselle ja Kannukseen. Nenäni sanoo, että viimeinen paikka ratkeaa muutaman  sadan äänen erolla.

Mieli on kuin  nuorella pojalla, mutta kroppa huutaa armoa. Syntistä lihaa kuritetaan taas heti aamusta. Ensin Pasilaan TV:n Ykkösaamuun ja sieltä Hämeenlinnaan ja Forssaan turvaamaan Hämeen kolmea paikkaa. Otamme nekin.

Alajärven tilaisuuden päätössanat lausui valtiopäiväneuvos Raimo Vistabacka, työtoveri ja ystävä kolmenkymmenen vuoden takaa. Puolueen jäsen numero 2. Minä olen numero kolme. Nykyisin meillä juokseen jäsennumerot jo viisinumeroisina. Turha sanoa, etteikö kaikki ole politiikassa mahdollista.

Mahtava duuni.