Rintamalla on hyvä olla

Nyt on poliittisen puuristin tienauksen paikka. Työllä kannatus nousee. Rintamalla on hyvä olla.

Perussuomalaiset on paras ruohonjuuritason puolue. Olemme samalla tasolla äänestäjiemme kanssa. Jalat maassa.

Vaalien lähestyminen näkyy kansalaispalautteessa. Pyydän anteeksi, että aina en saa vastattua kohtuuajassa. Kysyntä ja kantokykyni eivät kohtaa. Ystävälliset sielut ymmärtävät tamän.

Huomenna lähden kahden päivän rundille uuteen yhdistettyyn vaalipiiriin ( entisiin Kymen ja Etelä-Savon piireihin), jossa meillä on paljon puolustettavaa.   Neljää paikkaa haetaan ja puolustetaan. Se on kova, mutta mahdollinen urakka.

Aloitan kuitenkin Hämeestä, Lahdesta. Sitten Kouvola, Lappeenranta ja Imatra. Matka jatkuu Savonlinnaan, Juvalle, Mikkeliin ja Mäntyharjulle. Kiirastorstain illankähmässä olen takaisin kotona. Pitkäperjantaina mietin Kristusta, lauantaina Kirkkonummi, Karjaa, Salo ja Turku.

Hesarin Olli Pohjanpalo oli ymmärtänyt jotakin olennaista. Erkkoa tulee usein ( aiheesta) arvosteltua…tämän päivän Martta Niemisen jutusta tunnistin, että samassa haastattelussa istuimme ja suomea puhuttiin.

Mitäpä sitä sievistelemään, pidän vaalityöstä kansan syvien rivien parissa. Se on kuin mielipuolelle jatkaisi kirveenvartta. Rintamalla syntyvät voitot ja tappiot. Se, joka kuoppaansa jää, sinne myös haudataan.

xxx

Espoon Perussuomalaisten puheenjohtaja, kaupunginvaltuutettu ja ystävä Seppo Sonkeri siunattiin eilen haudan lepoon. Sain olla saattojoukoissa mukana.  Seppo oli syvästi inhimillinen mies, sellainen perussuomalainen suomenhevonen, jolle vastuunotto ja lämpö oli luontaista. Näkemiin! Perässä tullaan, kun aika on. Siihen asti on armonaikaa.