Palautetta ropisi

Julkaisimme vaaliohjelmamme ja pääteesit.

Palautetta ropisi. Iltasanomissa vaaliohjelmamme uutisointi oli päivän kommentoiduin artikkeli.

Suuren rahan Iltalehti oli kaivanut esiin Nordean Aki Kangasharjun. Nordean pitkäaikaisena asiakkaana huolestuin, että onko siellä vastuuasemassa noin ymmärtämätön mies.

Vastailin illankähmässä pari tuntia sähköposteihin. Viesti oli mennyt läpi hyvin, koska tuli sekä myönteistä että kielteistä palautetta.

Riemastun aina suuresti, kun saan puolueemme vastustajilta palautetta. Moni ei kertakaikkiaan ymmärrä, että vaikuttaakseen puolueemme linjaan, pitää olla jäsen.

Autoveron poisto oli kommentoiduin asia minulle tulleesta palautteesta. 80 myönteistä ja 3 kielteistä ja  sitten omassa luokassaan tämä Nordean Hegel…

Vasemmisto oli varallisuusveron palauttamisesta aivan hiljaa. Ilmankos tuo, koska se poistettiin sosialistien valtiovarainministerin toimesta.

Nyt aletaan päästä vaalitunnelmaan. Tämä kaplakka on mahdollista voittaa. EVA: n tutkimuksesta on tullut yllättävän paljon plussaa. Eturyhmistä riippumaton Isänmaallinen arjen tuntija. Tuskin olisin itse pystynyt samaan iskuun.

Kävin Metsätalolla puhumassa kielenkääntäjille ja tuleville tulkeille. Olivat fiksua ja ennakkoluulotonta porukkaa. Tuli hyvä mieli, kun kohtaa  kiinnostusta vailla rasittavia ennakkoasenteita.

Minut kotiin tuonut taksirouva lupasi äänen.  Se oli hyvä päätös pitkälle päivälle.