Hämeenlinna, Forssa ja Korso

YLE: n Ykkösaamu antoi hyvän avauspotkun kiertuepäivälle. Leukaperät rasvattiin heti aamusta.

Hämeenlinnassa satoi vesiräntää, väkeä oli silti kymmenmäärin. Forssan raveissa pöhinää riitti. Lyötiin monta äänestyspäätöstä kiinni. Hämeessä  on kova taisto kolmesta paikasta.

Korso oli tänään menestys, satoja ihmisiä vaalitoimistolla ja markkinakadulla.  Minulla oli hauskaa. Erityisesti minua riemastutti varttunut rouva, joka ilmottautui kannattajakseni. Kysyin hänen kantaansa menneeseen vaalikauteen. Rouva vastasi: ” Ensimmäiset kaksi vuotta ne haukkui Soinia ja loput kaksi eivät tehneet mitään.” Koko telttakatos repesi nauruun.

Huomenna käyn Helsingin Sanomissa. Iltapäivän pyhitän edemenneen hyvän ystäväni Seppo Sonkerin saattamiseen haudan lepoon. Seppo oli aatteemme aateloitsema. Rauhallinen, oikeudenmukainen ja luotettava. Jäämme kaipaamaan Espoon osaston pyyteetöntä puheenjohtajaa.

Elämä on arvoitus ja tomun on tyytyminen totuuteen. Palmusunnuntain Messu latasi akkua.

xxx

Keskusta esittää loukkaantunutta vahakabinettivertauksestani. Tosikot ovat tylsiä ihmisiä. Minä pitäisin suurena kunniana päästä Madame Tussauds- vertaukseen. No can do.