Sananvapaus ja hyvä viikko

Minulla oli monipuolinen viikko.

Maanantaina Seppo Alahonko lahjoitti puoleelle 2 v suomenhevosoriin. Kävin vastaaottamassa pojan Honkajoella. Nyt jokainen Perussuomalaisten jäsen on kansankimpan osakas. Alahonko pyysi puolustamaan maaseutua ja suomenhevosta.

Minulta lupaa kysymättä Antti Lindell niminen kaveri oli lanseerannut Happy Flappy Soini- mobiilipelin. Se on hauska. Tiedotin julkisuuteen, että antaa mennä vaan. Jos peli jotakin tuottaa, antakaa rahat nuorisotyöhön. Antaa Happy Flappy Soinin kukoistaa.

Otin kantaa Kreikan velkatilanteeseen.YLE ja STT eivät katsoneet suurimman oppositiopuolueen puheenjohtajan mielipidettä uutiseksi. Hesarissakin oli liian vähän sivuja. Täytyy ajaa Perussuomalaisille kulttuuriministerin paikkaa. Topeliaanisuutta tauluihin ja suvaitsevaisto saa sydämentykytystä. Tykkyläistä tyrkylle!

Olin katsomassa taksikuskien kanssa Blues-Tappara matsia. Hieno peli ja hyvää seuraa( syötiin muuten ennen peliä kanaa maittavassa muodossa). Oli hauskaa ja hyvää läppää. Perussuomalaista.

Hyvän viikon hyytävä uutinen tuli Tanskasta. Sanavapuden tukahduttaja ja juutalaistenvihaaja murhasi kaksi ihmistä. Terrori ja murhat eivät saa nujertaa sananvapautta.

En pidä viisaana pilkata,  ihmisten pyhiä pitämiä arvoja. Kritiikki on aina paikallaan ja sitä ei pidä suitsia. Tämä koetaan nyt kovimman kautta.

Perussuomalaisten kampanjatoimiston toistuvasta hajottamisesta ei ole pitkä matka pahempiin tekoihin.  Kun hullua yllyttää, se on kuin syömään käskisi.

Perussuomalaiset eivät hyväksy terroria, eikä väkivaltaa. Kannatamme sanavapautta ja käytämme sitä. Me emme alistu pelon valtaan ja asetumme myös niiden tueksi, jotka ovat kanssamme eri mieltä ja arvostelevat meitä. Sitä on sananvapaus.