Missä se Soini on?

Jouduin työtehtävien vuoksi jättämään EVA: n vaalipaneelin väliin.

Missä se Soini on?

Kerroin STT: lle, että olin samaan aikaan vastaanottamassa 40 eurokansanedustajaa Kalastajatorpalla.  ECR- ryhmämme ryhmäkokous pidettiin samaan aikaan. Pistin asiat tärkeysjärjestykseen. Jostakin syystä tämä uutisoitiin niukasti. Todettiin vaan, että olin poissa. Niin olin ja hyvästä syystä.

Olemme valmistelleet tätä kokousta monta kuukautta. Vein Perussuomalaiset Europpan Parlamenttiin 2009. Sampo Terho jatkoi työtäni vuonna 2011. Europarlamenttivaaleissa saimme yhden lisäpaikan. Sampo sai seurakseen Jussi Halla-ahon.

Miehet ovat aloittaneet väkevästi, josta osoituksena on tämän kokouksen saaminen Suomeen.Ilokseni huomasin, että sekä MTV että Helsingin Sanomat uutisoivat kokouksesta asiallisesti ja analyyttisesti.

Tänään aamupäivän alustajina toimivat Suomen Pankin johtaja Seppo Honkapohja, sijoittaja Stefan Törnqvist ja pankinjohtaja Björn Wahlroos.

Sama korkea laatutaso alustajina jatkuu koko kokouksen ajan.

Perussuomalaiset eivät ole yksin Eurooppa-linjansa kanssa. Kuulumme EUroopan Parlamentin kolmanneksi suurimpaan ryhmään. Olemme onnistuneet viidessä vuodessa rakentamaan puolueelle  hyvät kansainväliset yhteydet. Se on pääomaa myös kotimaassa käytettäväksi.

Ryhmän puheenjohtaja Syed Kamall tapaa tänään kanssani myös Tasavallan Presidentti Sauli Niinistön.