Ei pöllömpää

Keskiviikko oli hyvä päivä.

Oteltiin oikein olan takaa.

Harvemmin minulla on ollut kolmisenkymmentä eurokansanedustajaa yleisönä Eduskunnan lehtereillä.

Mainio Kansainvälisten asioittemme sihteeri Samuli Virtanen tulkkasi simultaanisti koko porukalle Stubbin, Rinteen ja minun puheenvuoroni.

Ryhmämme jäsenet pudistivat epäuskoisena illallisena päätään, että uskooko joku todella Suomessa, että Kreikka maksaa velkansa. Satusetien Suomi.

Istuin illan Saksan AFD-puolueen puheenjohtaja Berndt Lucken ja Brittikonservatiivi Syed Kamallin (koko ECR-ryhmämme puheenjohtaja)välissä.

He antoivat Alexander Stubbille tunnustuksen, että hän otteli reilusti, kun sen sijaan sosialisti menetti hermonsa…kuka lie.

Helsingin Sanomat ansaitsee tunnustuksen Morten Messerscmidtin haastattelusta. Mies joka saa Suomen kokoisesta maasta 465.000 henkilökohtaista ääntä on artikkelin  arvoinen. Juttu oli hyvä ja asiallinen.

Morten on Ammattimies ja ystävä, joka ei luule tuottojenvaihtosopimusta vakuudeksi. Kuten ei kukaan, joka asioita tuntee.

Sipilä riensi jälleen hallituksen rintamaan. Pieleen meni. Sipilä on Rehnin miehiä, eikä päinvastoin. Se kävi selväksi. Rehn on kutsuttu johtamaan Keskustan EU-politiikkaa. Miksi…siksi, että Sipilä ei pärjää siinä. Pekkarinen pärjäisi, mutta hän ei kuulu Sipilän avauskokoonpanoon.

Vaalitaistelu on vasta alussa.

Euroalue on maailman huonoiten ja hitaimmin kasvava talousalue….mutta eihän eurolla ja tukipaketeilla ole mitään tekemistä sen kanssa….minne mennään nauramaan ja maksamaan.