Vanhojen puolueiden valtakartelli

Ruotsi meni mahalleen .

Sinänsä Ruotsin politiikka ei minulle kuulu, vaikka sikäläinen lehdistö julisti Perussuomalaiset rutoksi viime eduskuntavaalien jälkeen.

Ylpeys käy lankeemuksen edellä.

Suomi piti uittaa kaikkiin EU-tukipaketteihin. Syntyi epäkeskohallitus, kuuden puolueen epäpyhä allianssi, jonka pääministeri otti hatkat ja valtiovarainministeri sai potkut.

Tämän tuloksena Suomi jäätyi. Ja jäässä on.

Ruotsidemokraatit sekoittivat pakan. Ruotsin porvarit romahtivat henkisesti. Antautuivat. Uusilla vaaleilla olisi ollut mahdollista nousta valtaan, sen sijaan he lähtivät sosialistien ja vihreiden apupuolueiksi ilman ministerisalkkuja. Porvari todellakin myy sen köyden, johon hänet hirtetään ( Lenin).

Sikäläinen sixpäkki. Punavihreä hallitus porvarien tuella. Samahan se oli/on meilläkin ja Kokoomus kuittaa laskun molemmilla puolin Suomenlahtea. Typeryyden ylistys.

Ruotsin politiikalla ei  ole Suomeen merkitystä. Ei se meille sinänsä kuulu. Moraalinen opetus on, kun äänestät Kokoomusta tai Kepua, siis vanhaa puoluetta siellä tai täällä,  voit saada punavihreää politiikkaa…lisää veroja, säätelyä, kilpailukyvyttömyyttä, tuulivoimaa, tietulleja.

Fyi fan.

Perussuomalaiset toimivat Tanskan Kansanpuolueen kanssa samassa ryhmässä sekä EU-parlamentissa että Pohjoismaiden Neuvostossa. Vastaavaa yhteistyötä ei Ruotsidemokraattien kanssa ole. Perussuomalaiset eivät ole saarroksissa.

Perussuomalaisilla on oman ainutlaatuinen tehtävä. Sananvapauspuolue. Kansanliike. Kansanpuolue.

Gallupit eivät äänestä.

Keskisuomalaisen ja Aamulehden gallupit lupasivat paikallisesti 15,8 ja 17,0 prosentin kannatukset . Laskua on niissäkin, mutta ei mitään, joka ei olisi  voitettavissa. Profiili on kunnossa. Ääntä lisää.

Duunia vaan.  Oma työ ratkaisee ja siihen voi vaikuttaa. Tappiomieliala on sisäistä heikkoutta. Se ei kuulu Perussuomalaisuuteen, eikä  minun tapoihini.  Riittää, kun tekee parhaansa, kunnolla ja selkä suorana. Ja haastaa vanhojen puolueiden valtakartellin. Puolue on aatetta varten, ei  murtolukuja varten. Tämä oli hyvä puolue pienenäkin eduskuntapuolueena Ramin, Tonyn ja minun aikana.  Suurena on parempi vaikutusvalta, mutta linja, se mitä varten puolue on ja elää, on ydin.

Perussuomalaisten politiikkaan voi vaikuttaa puolueen jäsenenä. Puolueen ulkopuolelta tätä mahdollisuutta ei ole. Pidetään jäsenyys arvossa, niin kuin tähänkin asti. Jäsenmäärämme on Jytkyn jälkeen kolminkertaistunut. Siitä voimme olla iloisia.

Neuvojia ja tietäjiä on ruuhkaksi asti. He  eivät ole sitoutuneet puolueeseen.  Mielenkiintoista on, että Perussuomalaiset kiinnostavat. Se on hyvä, tuli mitä tuli. Politiikka ei lopu, eikä poistu. On tärkeää olla mukana, sillä silloin ääni lasketaan.  Vaaleissa ei mitata sitä kuka on oikeassa ja kuka väärässä, vaan mitataan puolueiden väliset voimasuhteet.

xxx

Kiitän kaikkia kannattajia tuesta ja turvasta. Uusi vuosi, uudet haasteet. Hyvän elämän toivotukset myös kriitikoille, On ilo olla omaa mieltä. Demokratia on juuri sitä, oikeus olla mitä mieltä on.