Tahto miehessä maksaa

Poliitikon tärkein ominaisuus on kestää henkistä epämukavuutta. Pitkällä uralla on  tilaisuus todeta, kuinka kantti kestää.

Politiikassa lopulta moraali ratkaisee. Oma – ei muiden.

Oma käytös ja tekeminen, niihin voi vaikuttaa. Julkisuus on joskus myönteistä, toisinaan kielteistä. Media tarvitsee myyntiä. Siksi se kirjoittaa mielenkiintoisista ihmisistä.

Jos joku luuli, että Goebbelsin kulta-ajat ovat ohi, hän erehtyi. Propaganda on jatkuvaa ja pitkäkestoista.

Vedenpaisumus, ydinaseet, ilmastonmuutos…ne ovat olleet oivia keinoja saamaan ihmisiä ruotuun. Aika ja paikka vaihtelevat.  Ydinaseita on yhtä paljon kuin suurien rauhanmarssien aikaan 1980- luvulla. Nyt rauhanmarssijoita ei ole missään. Eikä  valtion kustantamaa rauhanjunaa täynnä ” taiteilijoita” .

Nyt on Peru ja Pariisi. Päästöoikeuksia myydään kuin aneita. Ja kauppa käy vallan temppeleissä ja kyyhkysten myyjät laskevat rahojaan.

Monet suuntaavat pelastuksensa kasvissyöntiin ja kroppansa palvontaan. Ei se saastuta ihmistä, joka menee suuhun, vaan, mikä tulee suusta ulos. Näin sanoo Sana. Ja sanoista Lehtolalle maksetaan.

Tahto miehessä maksaa.

Tanssii tähtien kanssa, Salkkarit, Voicen laulukilpailut, Big Brother…En minä niitä arvostele, kun en niitä katso. Olen joko edellä tai jäljessä aikaani.

Kannatus on tällä hetkellä jäljessä, voitto edessä.

Tärkeintä on pitää linja ja usko asiaan, sillä Sinulle käy uskosi mukaan. Vääryyteen sortunut ihminen on sisäisesti heikko. Pahoja ihmisiä on vähän, hyvän puutetta on enemmän ja hyviäkin on.

Vietin filosofisen viikonlopun. Tuumaustunti on tärkein aika. Silloin joko saa elämäänsä rotia ja ryhtiä tai sitten menee virran viemämänä. Perussuomalaiset perustettiin kansan kanavaksi.

On tärkeä muistaa, että minulla/ sinulla on oikeus mielipiteeseen, eikä se ole väärä, koska se on minun/sinun oma mielipide.

Perussuomalaiset on Suomen johtava sananvapauspuolue. Kansanliike. Siinä on puolueemme ydin ja tehtävä. Prosentit eivät ratkaise, mutta apua niistä on. Asia ratkaisee, eikä sitä voi korvata.

Perussuomalaiset on Suomen sosiaalisin media.