Kreikka

Eurokriisi on ohi, pölhöpopulismia, me tienataan tällä, vakautta, rahat saadaan takaisin, takuudet…näin todistivat Kokoomus, SDP ja Kepu.

Luku tulee laulun perästä.

Perussuomalaiset ovat olleet oikeassa. Tämän päivän perusteella kansa kyllä muistaa.

Euroeliitin kaapin päältä huutelu ja hallinta on demokratian irvikuva, ikään kuin heillä olisi totuus hallussaan, josta ei saa edes keskustella. Koska saa olla oikeassa, jos ei oikeaan aikaan? Asian todenperän paljastuttua todetaan jälkiviisaaksi.

Tukipakettiasiassa kusetus ja harhaanjohtaminen on ollut härskiä ja tietoista. Vastustajat on leimattu ääriajattelijoiksi ja puolijauhoisiksi.

Perussuomalaiset ovat oikeassa. Ja se ärsyttää. Meidän on pidettävä asiaa esillä, emme saa alistua asian vaikenemiseen, sillä juuri tässä eurotukipakettiasiassa  perustellusta syystä emme pettäneet ja taipuneet. Minulle on aivan turha tulla omien tai vieraiden lässyttämään puolueen linjan pehmenemisestä. Tämä on ollut koko euroalueen jäätymisen syy.

Julkaisin The Wall Street Journalissa(2011) ja Helsingin Sanomien(2013) etusivulla vastaansanomattomat faktat. Maksukyvyttömyys on juurittava järjestelmästä ja aiheuttaja maksaa. ” Vakuudet ” ovat tuottojenvaihtosopimus. Tämän peittääkseen valtiovarainministeriö julisti asiakirjat salaisiksi, jotka aukesivat vasta Perussuomalaisten valitettua KHO:een.

Valtiovarainministeri Antti Rinne vakuutteli Eduskunnassa pari viikkoa sitten, että Kreikka maksaa velkansa…Päinvastoin osana takuuspelleilyä Suomi maksoi koko summan 1,44 miljardia euroa Euroopan Vakausmekanismille. Rahat tähän otettiin lainana. Erkki E. Railo totesi mainiossa kirjasessaan, Liberan julkaisema, että tuolla summalla olisi rakennettu yksitoista( 11) uutta lastensairaalaa!

Kreikka ja tukipaketit ovat vaaliteema. . Totuus esiin. Siksi, ettei vastaava toistu ja valhe ole vallan päällä.

xxx

Olin yhteydessä kreikkalaiseen ystävääni. Hän tietää, mitä on tulla oman maansa poliittisten johtajien ja saksalaisten sekä ranskalaisten pankkien pettämäksi. Tilastot valehdeltiin,  jotta päästiin euroon ja euro mahdollisti halvat korot, josta seurasi massiivinen lainanotto. Ja tulos on tässä. Synnin palkka on elatusmaksu. Se pätee sekä ihmisiin että rahaan.

Minulla ei ole mitään Kreikkaa ja tavallista kreikkalaisia vastaan. Huijausta ja pettämistä vastaan sen sijaan on. Tämä kriisi olisi voitu sarvaana tappaa, se ei sopinut suurelle rahalle, eikä EU: lle.

Miksi tämän pitää kiinnostaa sinua? SINÄ MAKSAT!