VAALIVOITTOA EI SAA NORSUNLUUTORNISTA

Kävin Joensuussa kansanedustaja Osmo Kokon 60-vuotisjuhlissa.  En vienyt Osmolle puikkovaasia, emmekä juhlineet sisätiloissa. Kansalaisvastaanotto pidettiin Joensuun torilla, jossa jaossa oli 600 annosta hernekeittoa. Kaikki Teki kauppansa. Onnittelijoita riitti. Samalla saimme politiikkamme viestiä perille.

Minulla oli ilo pitää onnittelupuhe pitkäaikaiselle ystävälleni. Kuulijoita oli satamäärin. Innostuin laulamaan, Pohjois-Karjalan radion mukaan jopa hyvin. En minä mikään Perussuomalaisten Pavarotti ole, mutta oli kanttia laittaa laulutaito likoon.

Perussuomalaiset on kansan puolue. Vaalivoittoa ei saa norsunluutornissa istuen. Ratkaisu on kohdaltamme yksinkertainen. Kansanedustajat ja ehdokkaat kentälle. Siellä meitä odotetaan.

Omien osastojen kokouksiin pitää myös osallistua.Espoon paikallisyhdistys kokousti viime lauantaina. Tunnelma oli hyvä ja väkeä kymmenittäin. Sunnuntaina mennään isolla joukolla Espoonlahden markkinoille. Meillä on hyvä porukka, joka tekee töitä, eikä odottele keskusjohdon rahoja. Oma varainhankinta on jatkuvaa ja yhdessä päätetään, mitä tehdään ja minkä verran satsataan.

Gallupkauhistelu on pelaamista vastustajien pussiin. Omaan kannatukseen vaikutetaan omalla työllä. Vaihtoehtobudjetti ja omat linjaukset ovat perusta, joka viitoittaa linjan. Ei sitä stetsonista voi vetää ja huojua puolelta toiselle. Oikeaa asiaa on ajettava vastustuksesta huolimatta.  Jarrumiehiä on aina.

Vaalit ratkeavat ohjelmaan ja ehdokkaisiin sekä vaalityöhön.  Tahdolla ja työllä pääsee tuloksiin.  Norsunluutornissa jää saaroksiin.

Minä kierrän kenttää. Kuten koko ajan. Turha sitä on koko ajan julkisuudessa toitottaa. Pääasia on, että tekee. Ja saa muut mukaan. Yhdessä tulee tulosta.