Oma työ ja linja ratkaisevat

Helsingin Sanomien gallupista ei pidä höyrähtää suuntaan tai toiseen. Oma noteeraus 16,2 prosenttia. Samassa nipussa ollaan  Kokoomuksen ja SDP: n kanssa.  Kaikki on mahdollista, kun pää kestää. Omani ja muiden.

Kokoomuksen Verkkouutiset laskivat paikkamuutokset. Tällä tuloksella saisimme 35 edustajaa. Siinä on tappiota neljä paikkaa vaalitulokseen, kaksi paikkaa nykytilaan.   Meillä on kaikki mahdollisuudet pärjätä. Kepun puristus on kova, me emme haastetta pelkää.  Kepu on pantava lujille – asioilla.

Perussuomalaiset ovat eduskuntavaaleissa aina pystyneet nostamaan kannatustaan vaalitaistelun aikana ja lyöneet gallupit. Meillä on apuna hyvin pohjattu oppositiotyö. Meillä on vaihtoehdot ja olemme pitäneet linjamme.

Kokoomuksen perinteinen laita vuotaa. Syitä ei tarvitse kaukaa etsiä. Arvonihilismi Syö rotan lailla. Edes lahjakas Ben Zyskowicz ei saa liberaalihömpötystä suitsittua.

Me Perussuomalaiset. Oma työ ja linja ratkaisevat. Voiton avaimet ovat omissa käsissä. Se on meistä kiinni. Se on hyvä niin. Suomen asiat päätetään Arkadianmäellä – ei Punavuoressa.