Kiitokset ilman palkankorotusta

Korkein-Hallinto-Oikeus linjasi, että Perussuomalaisia nuoria kohdeltiin väärin. KHO linjasi, että ministeriö ei saisi pohjata avustuspäätöstään poliittisen nuorisojärjestön kannanottoihin tai niiden sisältöön.

Opetus-ja kulttuuriministeriö sortui mielipiderasismiin. Virkavastuulla. Tämä on pöyristyttävää demokraattisessa yhteiskunnassa. Asia ei selittelemällä miksikään muutu. Perussuomalaisten nuorten sanavapautta on loukattu ministeriön toimesta ja KHO on tuominnut tämän.

Mitä tästä seuraa? Kun lukee Opetus-ja kulttuuriministeriön  johtaja Georg Henrik Wreden haastattelun Helsingin Sanomista, ei välttämättä yhtään mitään.

Voiko tämä olla totta? Ministeriö syyllistyy mielipiderasismiin ja siitä ilmeisesti seuraa vain se, että sama päätös tehdään poistamalla rasistinen ja vääräksi tuomittu perustelu. Kiitokset ilman palkankorotusta.

Paavo Arhinmäki nieli ministeriön mielipidevapauden vastaiset perustelut kakistelematta.  Vasemmistoliitto antoi mielipidesorron rehottaa.Missä viipyvät pahoittelut, poliittinen vastuunkanto? Ministeri Pia Viitanen. Pallo on nyt teillä. Mitä ministeriö aikoo tehdä, ettei mitään mielipidesuuntaa poliittisesti syrjitä. Mielipiderasismi on vakava asia. Katsotteko asiaa läpi sormien?

Olen ihmetellyt, missä viipyy kansalaisjärjestöjen kannanotot tähän KHO:n linjaukseen. Kissako kielen vei? Odotan mielekiinnolla myös pääkirjoittajien kannanottoja mielipiderasismiin.