Cameron ei maksa

Komissio ilmoitti briteille, että kun olette hoitaneet taloutenne kasvuun, saatte maksaa EU:lle lisää 2,1 miljardia euroa.

Pääministeri Cameron ilmoitti, että ei käy.Emme maksa.Sillä lailla. Siinä on nenän mallia. EU: n aiheuttamien  vahinkojen ja moraalikadon välttämiseksi EU: n budjetti on pidettävä mahdollisimman pienenä, eikä EU: lle pidä antaa verotusoikeutta.

Jytky- vaalien jälkeen esitin, että Suomi ei olisi pelastamassa saksalaisia ja ranskalaisia pankkeja. En saanut muiden puolueiden kannatusta. Nyt on mielenkiintoista nähdä, kuinka Cameronin käy. Veikkaan, että ei kuinkaan.

Päinvastoin, oman kansan puolustaminen tuo kannatusta.  Olemme samassa EU-parlamenttiryhmässä konservaatiivien kanssa. EU- kriittisyys vetoaa yhä useampiin.

Voitto on meidän, ei yksin Pelastusarmeijan.