Tusk-Mogherini varsinainen kaksari

Missä EU, siellä ongelma.

Eurooppa ja etenkin euroalue putoaa kelkasta.

Eilen ” saimme ” Eurooppa-Neuvoston puheenjohtajaksi puolalaisen Donald Tuskin ja ulkoministeriksi italialaisen Federica Mogherinin.

Tusk ei kuuleman mukaan osaa kunnolla englantia ja Mogherini on vanha nuorkommunisti.

Komission puheenjohtajana on brittien kaappijuopoksi leimaama Jean-Claude Juncker.

EU on kuin pakastin. Kaikki jäätyy. Nousua ja kasvua ei ole näkyvissä.

Jos Britannia lähtee Euroopan Unionista, se on tämän pakkopaidan loppu. Neuvostoliitto romahti talouteensa. Samalla tiellä on Euroopan Unioni.

Perussuomalaisilla on valta ja voima nostaa EU-asiat  välikysymyksellä eduskuntakeskusteluun, vaikka joka kuukausi vaaleihin asti.

EU askartelee uunikintaitten kieltämiseksi ja euro tappaa talossa ja puutarhassa. Rauhanprojektin rajoilla on rauha kaukana.

Tusk-Mogherini. Siinä vasta kaksari, jota en raveissa pelaisi. Edes säälistä.

Eurooppa hukkaa arvonsa ja rahansa.

Olen EU:n suhteen iloinen yhdestä asiasta. Siitä, että emme puolueena pettäneet ja menneet tähän pelastuspakettihulluuteen mukaan. Tiesin, että se ei toimi. Peilistä takaisin katsoo rehellinen mies.  Sydän suree Suomea ja Eurooppaa. Lääke on ja tiedetään, mutta sitä ei saa käyttää. Eurosta on tullut epäjumala, jota palvotaan sekä pakolla että ilman.

Perussuomalaisia yritetään jallittaa. Eurokriisi ei muka ole ajankohtainen. On se. Minä en osta, enkä myy, saati antaudu. Eurojäsenyydestä on järjestettävä kansanäänestys, eduskuntavaaleista voi aloittaa.