Lisää löylyä

Tänään on ollut kohinaa Venäjä-pakotteista. Hyvä, että lehtiä ja nettiä luetaan.

Koska kaikki eivät lue Maaseudun Tulevaisuutta, seuraavassa suora sitaatti, mitä tuli sanotuksi: " Uskon parempaan lopputulokseen, jos pakotteista neuvotellaan Venäjän kanssa kahden kesken, eikä pelkästään EU:n välityksellä."

Siis sekä että, eikä joko tai.

Jussi Niinistö on saanut arvovaltaista tukea esitykselleen NATO-selvityksestä. Perussuomalaiset eivät nöyristele mitään, eikä ketään. Haluamme ajantasaista tietoa, kun maailma muuttuu.  Emme vedä hätäisiä johtopäätöksiä.

Löylyä lisää. Huomisessa Helsingin Sanomissa on haastatteluni.  Keskustelua tulee varmasti. Puolesta ja vastaan.

Perussuomalaisilla on sekä Ulkoasianvaliokunnan että Puolustusvaliokunnan puheenjohtajuudet. Se takaa monipuolisen ja tarpeellisen keskustelun isänmaan asioista. Eivät nämä kannanotot mitään sattumia ole.