Pätkäkomissaarille Portugalia

Pätkäkomissaari Jyrki Katainen pääsee tutun pähkinän pariin.

Portugalin pankkisektori vaatii huomiota, siis sen 78 miljardin pelastuspaketin lisäksi, jota Katainen oli pääministerinä junailemassa.

Meille on toitotettu, että eurokriisi on ohi. Hävytöntä valehtelua.

Voiko Portugalin pankkeja pelastanut pääministeri Katainen nauttia pätkäkomissaarina Perussuomalaisten luottamusta? Ei nauttinut silloin, eikä nauti nyt.

xxx

Samaan EU-parlamenttiryhmään Perussuomalaisten kanssa kuuluva  saksalainen taloustieteen professori , Vaihtoehto Saksalle puolueen puheenjohtaja Bernd Lucke, ei tällä viikolla kelvannut talousvaliokunnan varapuheenjohtajaksi, vaikka ECR-ryhmämme häntä esitti ja paikka kuuluu ryhmällemme.

Tällaista kansanvallan haudankaivuuta en tule hyväksymään.

Olen esittänyt vanhojen puolueiden puheenjohtajille kysymyksen hyväksyttekö europarlamenttiryhmienne sortotoimet? Vastausta ei ole kuulunut. Kysyn niin kauan, että vastaus tulee.

Syysistuntokaudella eurokriisiä ja vaalit voittaneen  vähemmistön sortoa ei pidetä vakan alla.

Perussuomalaisilla on Eduskunnan suurimpana oppositiopuolueena mahdollisuus nostaa EU-asiat suuren salin keskusteluun välikysymyksellä ilman muiden puolueiden apua. Niin usein kuin on tarpeen.

Porin Suomi-Areenalla oli tarkoitus järjestää  keskustelu puheenjohtajien välillä. Kaikille muille ensi tiistai olisi sopinut, paitsi pääministerille. Mikäli oppositiojohtajalla olisi ollut este, olisi tv-keskustelu pidetty.  ” EU-demokratia ” rulettaa myös Suomessa.

On merkillistä, että media hyväksyy tämän nikottelematta. Minä nikottelen sen verran, että jätän koko Areenan omaan arvoonsa.