Oulussa puhuttiin politiikkaa

image

Haukiputaan vaalitilaisuudessa perjantaina tapasin Millwall-fani Riston. Lauantaina saimme iloita yhdessä sarjapaikan säilymisestä, molemmat tahoillamme. No one likes us, we dont care. We are Millwall from The Den. Risto vuodesta 1967 ja minä vuodesta 1976. Lions forever.

Viikonlopun puolueneuvoston kokous oli erinomainen. Satoja Perussuomalaisia puhumassa politiikkaa.
Nyt siihen oli kaksi päivää aikaa. Kentän evästykset ovat arvokkaita. Sieltä, kansan syvistä riveistä, voima kumpuaa.

Perussuomalaisilla on viime kesänä puoluekokouksessa valittu yksimielinen puoluejohto. Sisäinen valtataistelu raatelee sekä
Kokoomusta että SDP:tä. Perussuomalaiset keskittyvät asiaan ja linjaan. Tämä tuo tulosta. Meillä on eduskuntavaaliohjelman runko nyt kasassa. EU- vaaliehdokkaat tekevät hyvää työtä. Nyt koko kenttä liikkeelle ja voitto on varma.

Meillä oli mukavaa yhdessä. Iltajuhlan kruunasi Mamban konsertti. Cicero sanoi aikanaan, että terve mies ei tanssi. Nyt tanssi.

xxx

Yhtä asiaa silti ihmettelen. Perussuomalaiset on Suomen kiinnostavin puolue. Oulun kokouksessa politiikan toimittajat ja tutkijat olisivat todella voineet haastatella ja tutustua satoihin valtuutettuihin, paikalla oli vain muutama alan ammattilainen. Oppimismahdollisuus hukattiin.

Uiko valtakunnan päälehti tai MTV3 niin syvällä, ettei matkarahoja saada kasaan…
Kyyti vantaalaisen kaupunginvaltuutetun Juha Simosen Volkkarikuplan kyydissä olisi ollut järjestettävissä.
Siinä olisi tullut kokemusta Perussuomalaisen duunarimiehen sielunmaisemasta 1281 kilometrinnverran.