Onnistunut Vappukierros ja suruviesti

Kello soi 5.30. Pajusen Kalle vei minut lentokentälle. Koneella Vaasaan puhumaan, samassa koneessa edustaja Kari Uotila ja Ay-johtaja Ann Selin sekä neljä muuta matkustajaa. Sellainen on poliittisen vaikuttajan Vappu.

Vaasan Rewellcenterissä minulla oli runsaat 400 kuulijaa. Puitteet olivat upeat, kiitos Vaasan Perussuomalaisille ja johtaja Jaana Heikkoselle. Mahtavat puitteet. Perussuomalaisten teltta oli hoidettu torilla ensiluokkaisesti.

Kokkolan tori oli täynnä kuulijoita, useita satoja. Lohisoppaa. Kaikki pelasi taas järjestelyjen osalta. Kiitos Kokkolan Perussuomalaiset.

Kaustinen, tuo yhdentoista Perussuomalaisvaltuutetun pitäjä, kunnossa, kuten aina. Makkarasoppaa Mersun takapenkillä. Väkeä raviradalla reilusti toista sataa. Hienoa kertakaikkiaan.

Ylivieska alkuillasta. Sali taas täynnä, reilusti sata kuulijaa. Valtuutetut paikalla ja neuvottelut kunnan johdon kanssa.Perusmehua. Hyvin hoidettu Ylivieska.

Perussuomalaisten ryhmäkumppanit EFD-ryhmässä, Itsenäisyyspuolue Britanniassa ja Tanskan kansanpuolue ovat gallupeissa kiinni maansa suurimman puolueen paikassa EU-vaaleissa. Perussuomalaiset on puolue, joka ei ole yksin Euroopassa.

Nyt painetaan kolme viikkoa töitä ja vaalivoitto, EuroJytky, on meidän.

Kiitos myös ehdokkaat Marko Kulpakko, Toimi Kankaanniemi, Maria Tolppanen ja Pirkko Mattila sekä Niko.

xxx

Päivän suruviestin toi ystäväni, avustajani Brysselistä ja Tampereen kaupunginvaltuutettu Tiina Elovaara. Tampereen Perussuomalaisten pidetty puuhamies ja osastomme varapuheenjohtaja Nils Rosvall menehtyi vapputilaisuudessamme Tampereella sairauskohtaukseen.

Nils sai lähteä ystävien ympäröimänä kauniilta käsivarsilta ikuisille käsivarsille. Perussuomalaisten ilmapallot nousivat yläilmoihin saattamaan puolueveljeä.

Lepää rauhassa puolueveli Nils, olet hyvän työn tehnyt.