Erikoisen mukava päivä

Tänään oli hyvä ja mielenkiintoinen päivä.

Aamuni alkoi keskusteluilla kongressiedustaja Michele Bachmannin kanssa.

Bachmann on voimakastahtoinen lähellä Tea Partya oleva republikaanipoliitikko.

Keskustelimme tunnin mitä erilaisimmista asioista. Pidin hänen suorasta tyylistään. En tunnistanut häntä sellaiseksi ihmiseksi, minkälaiseksi häntä on mediassa usein leimattu. Michele on mukava nainen, joka uskaltaa esittää kantansa ja puolustaa sitä. Tulimme hyvin toimeen.

Näiden keskustelujen jälkeen kiirehdin ruotsinkieliseen vaalikeskusteluun. Keskustelu sujui normaalisti siihen saakka,kun vihreät ja vasemmistoliitto alkoivat brändätä Perussuomalaisia pakolais- ja siirtolaispolitiikasta.

Sama laulu ja samat laulajat. Päätin ottaa haasteen vastaan. En alistu, että minua leimataan ihmisvastaiseksi. Palautetta tuli roppakaupalla. Myönteistä.

Olen sanonut ja kirjoittanut, että minulle maahanmuuttoteema ei ole pääasia. Se on osa puolueen ohjelmaa ja puolustan aina yhdessä sovittua linjaa. Jos naapurit nostavat tämän teeman esiin, se on heidän valintansa. Minä vastaan.

Kyselytunti oli vauhdikas ja saimme hyvin linjaamme esiin etenkin työllisyyskysymyksissä.

Alkuillasta minulla oli ilo olla isäntänä Daniel Hannanin ja Sampo Terhon EU- vaalitilaisuudessa. Hannan on ollut EU-parlamentissa 15 vuotta. Hän ja Sampo kävivät erinomaisen keskustelun, joka lähetettiin suorana puolueen nettisivuilla.

Nyt alkaa olla politiikassa taas nenän mallia. Rynnistyksemme on alkanut.

Meidän EU-politiikkamme on ollut oikeaa. Nyt viedään viesti perille. Kovalla loppukirillä nousemme suurimmaksi vaalivoittajaksi.