Militanttia propagandaa

Homoliittoja kannattava kansanliike on tänään julkaissut maksetun mielipidemittauksen, jonka mukaan heidän itsensä kannattaman hankkeen kannatus on kasvanut.

Kannatusmittaus sattui sopivasti samaan päivään, kun asia oli lakivaliokunnan julkisessa kuulemisessa.

Edellinen samaa teemaa koskeva ns. tutkimus kansanedustajien keskuudesta julkaistiin ajankohtaisohjelmassa, jossa olin vieraana muutama viikko sitten. Mittaustulos oli sekin kysyjälle mieluinen.

Näin tehdään militanttia propagandaa. Kun oma asia on esillä, siihen tuodaan ” tutkimustulos ” tueksi.

Mielipidemittausten tilaaminen ei ole ilmaista touhua. Tiedän tämän, koska Perussuomalaiset ovat teetättäneet niitä. Emme tosin kysy homoliitoista.

Toivon, että homoliittojen kannattajat avoimesti kertovat, mitä heidän tilaamansa mielipidemittaukset maksavat ja mistä rahat niihin on saatu?

Media julkaisee täysin kritiikittä nämä itse maksetut mittaustulokset, kyselemättä maksajan perään? Autan vähän, siis miksi tulos julkistettiin tänään, paljonko maksoi ja kuka maksoi? Ja mistä rahat?

xxx

Erityinen kiitos luovuudesta täytyy antaa Kokoomuksen verkkouutisille, joka hoksasi napata homoliittotiedustelun datasta puoluekannatuksen, jossa Kokoomus oli keulilla ja Perussuomalaiset kakkosena.

Voiko näihin tuloksiin luottaa?

Tuskin vaikka hopea ei ole häpeä.

Viimeinen gallup ennen eduskuntavaaleja lupasi meille 15,4 prosentin kannatuksen, vaalitulos oli 19,1 prosenttia. Samalla korjauskertoimella olisimme keulilla.