Kokoomus uikuttaa ja pakenee

Kansainvälinen Kokoomus on ottanut EU-vaalilinjakseen uikuttamisen.

Alexander Stubb uikuttaa ja osoittaa karkeaa tietämättömyyttä väittäessään Perussuomalaisten olevan vailla ryhmää EU-Parlamentissa.

Kokoomuslainen vastuunkanto, joka siis sisältää EU-tukipakettien vastuiden kantamisen, on sitä, että otanpa hatkat hallituksesta. Pakenijat pakenevat.

Kokonaan oma lukunsa on jo omaa puheenjohtajakampanjaa käyvä Jan Vapaavuori, joka haukkuu hallituksen, jossa hän itse istuu, kelvottomaksi. Pääministeri nyökkäilee tälle uikutukselle.

Pääministeri Jyrki Katainen on huolissaan populistipuolueiden mahdollisesta suurvoitosta EU-vaaleissa. Mistähän moinen rynnistys mahtaa johtua? Se johtuu siitä, että pankit ja pörssipelurit pelastetaan ja kansat pistetään pelivelkojen maksajiksi. Pian leikataan Suomessakin juurta myöten.

EU on lykkäämässä pankkien stressitestit syksyyn. Miksi? EU- vaalien takia.

Kreikka ei selviä ilman uutta tukipakettia tai velkojen leikkausta sekä koron laskua ja laina-ajan pidennystä. Tämäkin halutaan lykätä vaalien yli.

Ei ole ihme, että riviedustajatkin hölmöilevät, kun omat johtajat näyttävät esimerkkiä. Vai miten on Sinuhe Wallinheimo ja Jaana Pelkonen? Jos ei ole järkevää sanottavaa, ei kannata sanoa sitäkään.

Yhdestä asiasta Kokoomus ansaitsee tunnustuksen. Se on reilusti myöntänyt,että se on ollut( ja tulee olemaan) kaikkien tukipakettien kannattaja. Rajansa se on uikutuksellakin.