Homoliittokeskustelu

Eduskunta kävi eilen keskustelun homoliitoista.

Mielipiteitä oli vastaan ja puolesta. Se kuuluu asiaan ja demokratiaan.

Olen arvokonservatiivinen mies. Häpeilemättä.

En syyllistä, enkä sorra ketään ja kieltäydyn olemasta syyllistetty ja sorrettu.

Puolustan sitä näkemystä, että avioliitto on miehen ja naisen välinen liitto ja muut liitot ovat jotakin muuta.

Olen saanut valtavasti palautetta. Todella paljon. Kiitos siitä. Palaute on ollut valtaosin myönteistä. Toisenlaisiakin terveisiä tuli. Kiitän myös kielteisestä palautteesta omalla nimellä.

Minulle henkilökohtaisesti avioliitto on sakramentti. Muuttumaton ja murtumaton. Tähän kantaani en tarvitse kenekään hyväksyntää, enkä paheksuntaa. Siitä saa kukin olla mieleistään mieltä. Se ei minua hetkauta.

Puolueen puheenjohtajana esitin puolueen virallisen kannan, joka on kirjattu puolueen yksimielisesti hyväksyttyyn vaaliohjelmaan.

Jos haluaa vaikuttaa Perussuomalaisten kantoihin, pitää liittyä Perussuomalaiseen puolueeseen. Meidän kantamme asiaan kuin asiaan päätetään jäsenten keskuudessa. Ei Hesarissa tai muussa mediassa, toreilla, gallupeissa tai muissa puolueissa.

Perussuomalaisilla on täysi oikeus ajaa omaa asialistaansa asiassa kuin asiassa. Ei siihen tarvita ulkopuolisten lupaa, eikä hyväksyntää. Aina parempi, jos kantamme ovat samoja Suomen kansan enemmistön kanssa, kuten usein ovat.

Jos olemme jossakin asiassa vähemmistössä, sekään ei haittaa. Tässä maassahan ajetaan innolla myös vähemmistön oikeuksia.

Vihreät ovat varmasti ylpeitä itsestään, niin olen minäkin Perussuomalaisista. Minulla ei mitään vaikeuksia kunnioittaa toisten mielipiteitä ja pitää samalla omani.