Islanti porskuttaa

Islanti porskuttaa kohti täystyöllisyyttä.

Islanti teki pankkisektorillaan taannoin pahoja virheitä. Väärästä politiikasta tehtiin oikeat johtopäätöset. Pankit pistettiin lahtipenkkiin.

Euroalueella väärästä politiikasta tehtiin väärä johtopäätös. Pankkeja ryhdyttiin pelastamaan veronmaksajien rahoilla. Nyt tätä modernia sosialismia uitetaan pankkiunioiniksi.

Perussuomalaiset ovat olleet oikeassa. Jos ja kun vanhat voimat eivät meitä usko, katsokaa Islantia. On vaarallista ja moraalitonta antaa viesti kelle tai mille tahansa, että teidät lopulta pelastetaan, tuli, mitä tuli.

Tätäkin taustaa varten on ymmärrettävää, että sekä Alexander Stubb että Paavo Väyrynen puhuvat mieluimmin Perussuomalaisten EU-ryhmästä kuin itse asioista. Kokoomus on tukenut riskien sosialisointia koko ajan, jonka keskustavetoinen hallitus aloitti.

Mielenkiintoista on se, että Stubbin mielestä emme saa ryhmää ollenkaan EU-parlamenttiin ja Väyrynen liittäisi meidät liberaaleihin. Olen huolissani, tässäkö on meille tarjolla EU-vaalien ääniharavat? Stubb on tietämätön ja Väyrynen häikäilemätön.

xxx

Miksi kutsutaan henkilöä , joka pakenee taistelua etulinjasta? Rintamakarkuriksi, paitsi Kokoomuksessa EU- vaaliehdokkaaksi.