Vihapuhetta Helsingin Sanomissa?

Helsingin Sanomat antoi kanavan uskonnolliselle vihapuheelle.

” Paavi pois seksistämme ” julistaa valtio-opin professori Wiberg. Tuskin Paavi on Wibergin seksistä kiinnostunut. Sen paremmin määrästä kuin laadustakaan.

Liisa Jaakonsaari puhuu katolisesta kaksinaismoralismista. Kaksinaismoralismi tuskin on uskontoon liittyvää. Eiköhän samaa vaivaa ole kaikilla muillakin.

Uskonnonvapautta suistavaa asennetta oli lehdessä pilvin pimein. Riittäkööt esimerkiksi nämä kaksi pöljyyttä.

Minun puolestani ihminen saa uskoa mihin tahansa tai olla uskommatta mihinkään.

En kysy keneltäkään lupaa uskonnolliseen vakaumukseeni, enkä kiellä mitään vakaumusta toiselta.

En herjaa toisten uskonnollista vakaumusta. Se ei ole sivistynyttä.

Suomen poliittiselta ja tiedotukselliselta eliitiltä näyttää puuttuvan kunnioitus muita vakaumuksia kohtaan sekä meillä että maailmalla. Uskontojen tuntemus on kevyttä kuin poutapilvi.

Minun mielestäni Euroopan Unionin ei pitäisi puuttua jäsenmaiden asioihin sen paremmin lisääntymisasioissa kuin missään muissakaan moraalikysymyksissä.

Näyttää  siltä, että uskonnollinen suvaitsemattomuus lisääntyy Suomessa. On ikävää, että valtakunnan valtalehti antaa sille näyttävästi palstatilaa.

Satu Hassi pääsi tavoitteeseensa. Hän lupasi Estrelan raportille näkyvyyttä. Maan päälehti meni täysillä vihreään lankaan.

Uskonnonvapaus on ihmisoikeus, josta on pidettävä kiinni.

xxx

Arhinmäen mukaan hallitus tekee vasemmistopolitiikkaa. Kyllä vaan. Pelastaa eurooppalaisia suurpankkeja ja myy sähköverkkoja ulkomaalaisille sijoittajille. Todellakin Leninin otsaan mahtuu koko maailma…taivaskin.