Rehnin purkaus kertoo paljon

(Kansojen)komissaari Olli Rehn on johdonmukaisesti varonut puuttumasta Suomen päivänpolitiikkaan.

Nyt Rehn kommentoi. Miksi? Mikä on muuttunut?

EU-eliitti Brysselissä on hermostunut pohjia myöten. Heillä on selvää tutkimustietoa EU-kriittisyyden noususta jäsenmaissa.

EU: n Norsunluutorniin kuuluu kansalaisten kapinaviesti – vahvoista parvekelaseista huolimatta.

Perussuomalaiset näyttävät olevan vaikutusvaltainen puolue. Olemme Rehnin mielestä sotkeneet Suomen ja siinä sivussa sotkemassa koko Euroopan.  Väite on tolkuton. Me olemme tuoneet vaihtoehdon ja luoneet kansalle vaikutuskanavan, epäkohdat tulevat julki ja niihin puututaan.

Rehn kumppaneineen on muka tukkimassa suuren rahan veroparatiiseja, vaikka koko EU-byrokratia elää veroparatiisissa. Suomessa duunari ja pienyrittäjä maksaa raskaat verot. EU- virkamiehet kuittaavat hulppeat palkkansa maksamalla 12- 15 prosentin verot ja nekin unionille.

Veroparatiisit tukkoon – aloitetaan EU:sta itsestään!

xxx

Olli Rehn heitti Perussuomalaisille haasteen. Kuulin sen ja otan kutsun vastaan.