Kiusantekoa emme siedä

Perussuomalaiset voittivat logokiistan 100-0. Kiitos Lasse Lehtiselle ja Ossi Sandvikille erinomaisesta työstä.

Me emme siedä kiusantekoa. Ajamme asiamme loppuun asti. Nyt ja tulevaisuudessa. Tämän logokiistan opetus on se, että vaikka se toi meille ikävää ja kohtuutonta julkisuutta, oma asia pitää ajaa loppuun, voittoon, asti.

Puolueemme menestys aiheuttaa kateutta ja suoranaista vihaa. Täysin tuulesta temmatuilla asioilla käydään silloin tällöin liikkeemme kimppuun. Meitä ei voi painostaa, eikä uhkailla.  Jos /Kun joku meidät haastaa, vastaamme – täysillä.

Media  antoi auliisti palstatilaa täysin perättömälle ajajohdille. Rapa roiskui koko puolueen päälle. Täysin vailla syytä ja aihetta. Nyt, kun voitimme jutun, siitä ei ole kirjoittanut kuin oma lehtemme ja verkkosivumme.

Ikävä kyllä muutama puolueemme jäsen levitteli asiasta valhetietoa netissä ja kentällä. Toivottavasti edes hävettää.  Nyt on hyvä tilaisuus uhkauksenne mukaisesti erota puolueesta vai tuleeko anteeksipyyntö. Eli löytyykö selkärankaa?

Jukka Jusula suunnitteli ja antoi Logon puolueen käyttöön veloituksetta. Tämän tarinan opetus on, että ikävä kyllä on olemassa ihmisiä, jotka yrittävät varastaa toisten  työn tuloksia ja tehdä sillä rahaa. Oikeus voitti, vaikka vuosia kului. Jusula, Lehtinen ja Sandvik hoitivat voiton kotiin.PerusS.

xxx

Asian voi nähdä  niinkin, että Logo on niin hyvä, että se kelpaa muillekin – jopa anastamalla. Onneksi muiden puolueiden logot eivät herätä vastaavia intohimoja.