Kokoomus kotiäitien kimpussa

Hallituksen esitys toimivan  kotihoidontuen silpomisesta on Kokoomuksen kynästä lähtöisin. En olisi uskonut. Punavihreiden sijasta asialla olivat sinivihreät eli Kokoomus ja vihreät. Rkp:lle tunnetusti käy kaikki.

Olen saanut poikkeuksellisen paljon palautetta nimenomaan lapsiaan kotona hoitaneilta äideiltä.  Kun tämän päälle vielä kepulaiset miehet kiittelivät barskia esiintymistä Eduskunnassa, tiedän, että perille meni.

Pistän tässä yhden kysymyksen Kokoomukselle vastattavaksi. Miten pienyritystä pyörittävä pariskunta jakaa kotihoidontuen ja mitä järkeä siinä on? En itse osaa vastata, ehkä Kokoomuksen Toivakka, Sarkomaa tai Mäkelä vastaavat puolestani.

Kokoomus näyttää potevan kroonista ylemmyyttä Perussuomalaisia kohtaan.

xxx

Politiikan syksy on avattu. Keskustelu jatkuu, tuemme hallituksen hyviä ehdotuksia ja vastustamme huonoja. Emme käy keskusteluja hallituksen ehdoilla ja pelkästään hallituksen asettamasta asialistasta.

Meillä on oma linja ja asialista.

Näiden välistä kilvoittelua kutsutaan normaalisti parlamentaariseksi demokratiaksi.

Annetaan perheiden päättää, kumpi käyttää oikeutta hoitaa lasta kotona, isä vai äiti. Vai menevätkö molemmat töihin. Tällä linjalla on Suomen kansan kannatus. Nyt ja tulevaisuudessa.