Savo-Karjalan galluppi ja kommareiden kina

Savon Sanomat ja Karjalainen julkaisivat tänään alueellisen galluppinsa. Valtakunnalliseen levitykseen tulos ei jostakin syystä ole kelvannut.

Perussuomalaisten lukema oli hyvä 23,7 prosenttia, jossa nousua 2 prosenttiyksikköä. Lisäpaikkaakin pukkaisi.

Gallupista ei pidä höyrähtää. Perusta on vahva. Linja tuo kannatusta.

Parin viikon päästä Joensuussa on puoluekokous. Ilmoittautuneita on jo yli 900. Kansanliikkeemme saa ihmiset osallistumaan ja ottamaan kantaa.

Perussuomalaiset on vahvan kannatuksen puolue ja Suomen kiinnostavin maailmalla. Käydessäni Washingtonissa sain kaksi uutta puhujakutsua, keikkaa on kotimaassa ja maailmalla, kunhan kunto kestää.

Puolueen keulapäätä on vahvistettava. Kentän vastuu on kova puoluekokousvalinnoissa. Varapuheenjohtajien ja puoluesihteerin merkitys kasvaa. Puheenjohtajana vaadin entistä enemmän. Tiedän, mitä tilanne vaatii.

Perussuomalaisten menestys on sekä suomalaista että eurooppalaista poliittista historiaa. Meistä otetaan oppia. Sitä pyydetään. Autan, sillä Eurooppaa ei saa antaa brysselistien yksinoikeudeksi.

Tähän työhön tarvitsen uutta apua. Siitä tarkemmin puoluekokouksessa.

xxx

Kommarit tappelevat keskenään. Arhinmäki on erottamassa Yrttiahoa. Tapelkaa pojat niin saatte tupakkaa. Mikään ei ole puolueelle tuhoisampaa kuin sisäinen eripura. Kommarit ovat toistensa kurkussa. Siitä jää työkansan asiat toiseksi. On jäänyt jo. Kasvisruokaa kommareille-linjalla ei vaaleja voiteta.

Onneksi on Perussuomalaiset työväestön ja pienyrittäjien puolue.