Vihreiden rappio

Entinen vaihtoehtopuolue Vihreät on rappeutunut.

Puolueen ministerikaksikko on rytiryvettynyt.

Vihreillä ei ole mitään kynnyskysymyksiä. Ei  ole vastauksiakaan.

Vihreistä on tullut uusi RKP. Kaikki käy, kunhan ministerpaikat säilyvät.

On anteeksiantamatonta, että Vihreät ovat päässeet sotkemaan Suomen vaalijärjestelmää. Tämä on mahdollista vain siksi, että Kokoomus ja Sdp sallivat vaalipiirien sotkemisen. Valtaan rakastuneet Vihreät eivät olisi hallituksesta lähteneet, vaikka homma olisi pistetty jäihin.

Soininvaara sanoo, että SOTE on sotku. Niin on. Ei se mitään, Hautalan ja V Niinistön ministeripallit ovat kaiken yli. Vihreä kupla kelluu pinnalla punavihreän median hyysäämänä.

Ruuhkamaksuja ei tarvita. Turkistarhausta ei tarvitse kieltää. Homoliittoja säätää. Miksi?  Koska ei pidä tehdä väärää politiikkaa. Eikä Vihreätä painetta ole. He eivät ole tosissaan. Ei ole laupeutta, eikä uhria.

Ydinvoimaloiden rakentaminen on ollut surullista sohlausta. Vihreät ovat hiirenhiljaa. Kaikki käy. En ole Vihreiltä paljon mitään odottanut, vähäkin toivoni on heidän suhteensa saanut sinettinsä. Rappio rehottaa.

xxx